Onze visie

Als bouwonderneming realiseren wij residentiële bouwprojecten die meerwaarde bieden. Door onze ervaring, een efficiënte opvolging en een gedreven aanpak, zetten we sterk in op service en kwaliteit. Toekomstige eigenaars die nauw betrokken worden bij de realisatie van het project, zijn voor ons een streefdoel.

En RVS Bouwgroep gaat veel verder dan dat. Wij willen op één lijn zitten met alle betrokken partijen, waarbij onze focus ligt op het totaalconcept.

De “blauwe” draad doorheen het bouwproces is gebaseerd op
“betrouwbaar”, “betrokken” en “beleven”.

Betrokken

Wij trekken allemaal aan hetzelfde touw. Jouw wensen en verwachtingen zijn de draden waarmee we aan de slag gaan. RVS Bouwgroep legt een sterke focus op de klantenwensen en gemaakte afspraken, met een geslaagd bouwproject als eindresultaat.

Betrouwbaar

Een touw is maar zo sterk dan het aantal draden waarmee het geweven is. De realisatie van een bouwproject is maar zo goed als de mensen waarop je kan vertrouwen. Wij brengen onze ervaring samen met de vakkennis van onze bouwpartners. Deze draden weven we samen tot een sterk touw en zorgen zo voor een samenwerking waarop je kan rekenen … en bouwen.

Beleving

Wij houden niet van losse eindjes. Alles wordt correct op elkaar afgestemd en vormt één geheel. Een goed gevoel voor, tijdens en na; dat is de positieve beleving die wij nastreven. Wij bieden steeds een totaalconcept waar geen rafelige draadjes te bekennen vallen.