GREENWAY – AALST

een impressie

RVS Bouwgroep bouwt te Aalst het exclusieve woonproject Greenway: 18 villa appartementen met een variërende oppervlakte tussen 72 m² en 171 m², telkens met één- twee- of drie slaapkamers.
Greenway is gelegen aan de rand van Aalst, en biedt een ideale woonplaats in een groene omgeving, op korte afstand van het stadscentrum en alle belangrijke toegangswegen.
De appartementen beschikken over ruime goed-geörienteerde zonneterrassen en een prachtig aangelegde parktuin.
Tot slot zijn er ook 5 ondergrondse parkeerplaatsen (waarvan 10 parkeerplaatsen met bijhorende berging).

 

Ligging: Aalst
Appartementen: 18
Bouwjaar: 2020
Fase: Bouwfase

 

Dit project is in bouwfase

DOWNLOAD PLANNEN

RVS Bouwgroep bouwt te Aalst het exclusieve woonproject Greenway: 18 villa appartementen met een variërende oppervlakte tussen 72 m² en 171 m², telkens met één- twee- of drie slaapkamers. Greenway is gelegen aan de rand van Aalst, en biedt een ideale woonplaats in een groene omgeving, op korte afstand van het stadscentrum en alle belangrijke toegangswegen. De appartementen beschikken over ruime goed-geörienteerde zonneterrassen en een prachtig aangelegde parktuin. Tot slot zijn er ook 25 ondergrondse parkeerplaatsen (waarvan 10 parkeerplaatsen met bijhorende berging).   Ligging: Aalst Appartementen: 18 Bouwjaar: 2021 Fase: Bouwfase   Dit project is in bouwfase NOG GEEN PLANNEN
greenway-rvs-appartement

Meer realisaties