Projecten op maat

Green Point

Wetteren

Nieuwbouwproject Green Point met “Avenue” 14 appartementen en “Park” 10 appartementen. Residentie Green Point is gelegen in de Korte Massemsesteenweg, een rustige woonstraat, en toch in de directe omgeving van een ruim aanbod aan winkels en voorzieningen; én aan de belangrijkste invalsweg van Wetteren (Zuidlaan) en op wandelafstand van het station van Wetteren.

Ontdek hier

Ten Hove

Wetteren

In Massemen, deelgemeente van Wetteren, verrijst binnenkort woonproject Ten Hove, 11 moderne BEN-woningen en 7 BEN-appartementen, gekenmerkt door minimalistische architectuur, maximaal wooncomfort en een hoge afwerkingsgraad. Het project bevindt zich langsheen de Brusselsesteenweg, centraal gelegen en op korte afstand van de oprit van de E40.

Ontdek hier

Project Wetteren

Wetteren

Dit kwalitatief hoogstaand nieuwbouwproject is gelegen in de Prinses Joséphine Charlottelaan. Project Wetteren bestaat uit vier residenties, om wonen optimaal te beleven, en steunt op vier pijlers: locatie, tijdloze architectuur, een hoogwaardige afwerking en woonbeleving.

Ontdek hier

Cape Point

Wetteren

Residentie Cape Point is een modern, eigentijds en kleinschalig project, gelegen tussen Laarne en Wetteren. De residentie omvat een gelijkvloers kantoor, 2 appartementen op de verdieping van respectievelijk 90 m² en 107 m² en een ruime penthouse van 109 m². Verder zijn er 5 overdekte parkeerplaatsen voorzien.

Ontdek hier