Projecten op maat

Greenway

Aalst

RVS Bouwgroep bouwt te Aalst het exclusieve woonproject Greenway: appartementen met een variërende oppervlakte tussen 72 m² en 171 m². Greenway is gelegen aan de rand van Aalst, en biedt een ideale woonplaats in een groene omgeving, op korte afstand van het stadscentrum en alle belangrijke toegangswegen.

Ontdek hier

City Point

Aalst

Residentie City Point is een kleinschalig stadsproject in het hartje van Aalst. De residentie telt 15 appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen, met ondergrondse staanplaatsen en bergingen. Residentie City Point staat voor een hedendaags ontwerp, met een verzorgde groen- en omgevingsaanleg. Het gebouw is gebouwd in kwalitatieve en duurzame materialen en voorzien van de meest recente […]

Ontdek hier

Zwitsers Hof

Melle

Residenties Zwitsers Hof is een modern én tijdloos woonproject te Melle. Het woonproject bestaat uit 20 appartementen verdeeld over 3 gebouwen, met boven- en ondergrondse parkeervoorzieningen. Door de centrale ligging wil Zwitsers Hof sterk inzetten op duurzame mobiliteit, met de fiets en met het openbaar vervoer letterlijk op een boogscheut van de Gentse binnenstad.

Ontdek hier

Green Point

Wetteren

Nieuwbouwproject Green Point met “Avenue” 14 appartementen en “Park” 11 appartementen. Residentie Green Point is gelegen in de Korte Massemsesteenweg, een rustige woonstraat, en toch in de directe omgeving van een ruim aanbod aan winkels en voorzieningen; én aan de belangrijkste invalsweg van Wetteren (Zuidlaan) en op wandelafstand van het station van Wetteren.

Ontdek hier

Cape Point

Wetteren

Residentie Cape Point is een modern, eigentijds en kleinschalig project, gelegen tussen Laarne en Wetteren. De residentie omvat een gelijkvloers kantoor, 2 appartementen op de verdieping en een ruime penthouse.

Ontdek hier

Project Wetteren

Wetteren

Dit kwalitatief hoogstaand nieuwbouwproject is gelegen in de Prinses Joséphine Charlottelaan. Project Wetteren bestaat uit vier residenties, om wonen optimaal te beleven, en steunt op vier pijlers: locatie, tijdloze architectuur, een hoogwaardige afwerking en woonbeleving.

Ontdek hier