Projecten op maat

City Point

Aalst

Residentie City Point is een kleinschalig stadsproject in het hartje van Aalst. De residentie telt 15 appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen, met ondergrondse staanplaatsen en bergingen. Residentie City Point staat voor een hedendaags ontwerp, met een verzorgde groen- en omgevingsaanleg. Het gebouw is gebouwd in kwalitatieve en duurzame materialen en voorzien van de meest recente […]

Ontdek hier

Zwitsers Hof

Melle

Residenties Zwitsers Hof is een modern én tijdloos woonproject te Melle. Het woonproject bestaat uit 20 appartementen verdeeld over 3 gebouwen, met boven- en ondergrondse parkeervoorzieningen. Door de centrale ligging wil Zwitsers Hof sterk inzetten op duurzame mobiliteit, met de fiets en met het openbaar vervoer letterlijk op een boogscheut van de Gentse binnenstad.

Ontdek hier

Ten Hove

Wetteren

In Massemen, deelgemeente van Wetteren, verrijst binnenkort woonproject Ten Hove, 11 moderne BEN-woningen en 7 BEN-appartementen, gekenmerkt door een strakke architectuur, maximaal wooncomfort en een hoge afwerkingsgraad. Het project bevindt zich langsheen de Brusselsesteenweg, centraal gelegen en op korte afstand van de oprit van de E40.

Ontdek hier

Cape Point

Wetteren

Residentie Cape Point is een modern, eigentijds en kleinschalig project, gelegen tussen Laarne en Wetteren. De residentie omvat een gelijkvloers kantoor, 2 appartementen op de verdieping en een ruime penthouse.

Ontdek hier

Project Wetteren

Wetteren

Dit kwalitatief hoogstaand nieuwbouwproject is gelegen in de Prinses Joséphine Charlottelaan. Project Wetteren bestaat uit vier residenties, om wonen optimaal te beleven, en steunt op vier pijlers: locatie, tijdloze architectuur, een hoogwaardige afwerking en woonbeleving.

Ontdek hier